Genieten aan je eettafel!

Eettafels Rond

Eettafel | Eettafels Rond

Genieten aan je eettafel!

De eettafel brengt de sfeer en de uitstraling in de keuken

Tegenwoordig zijn er geen vaste regels meer aan de interieurdesigns. Wanneer het jouw smaak is dan is een Ronde Eettafel heel erg mooi. Het zorgt voor sfeer en gezelligheid in je woonkamer. Door de Ronde Eettafel creƫer je een ruimtelijk gevoel. Aan een Ronde Eettafel zitten ook voordelen. Het grootste voordeel is dat de ronde tafel eigenlijk overal tot zijn recht komt. Wanneer je een Ronde Eettafel in een niet hele grote keuken zet zorg voor ruimtelijke uitstraling van de ruimte.

Met z'n allen gezellig aan de ronde tafel

Doordat een Ronde Eettafel geen hoeken heeft kan je er ook veel meer mensen aan kwijt. Bovendien kan ook iedereen gemakkelijk in het midden van de tafel komen. Wat ook een voordeel is dat de Ronde Eettafel geen scherpe hoeken heeft en kinderen zich niet aan de tafel kunnen bezeren. Ook wanneer je aan de Ronde Eettafel een algemeen gesprek hebt kan iedereen aan de tafel elkaar goed zien en krijg je nog meer sfeervolle gesprekken.

Eettafel | Eettafels Rond .2

Tips wanneer je online een eettafel koopt

Een Ronde Eettafel neemt minder ruimte in. De Ronde Eettafels zijn er in verschillen materialen en kleuren en woonstijlen. Wanneer je een ronde tafel in de hoek zet, zorg dan dat de tafel ongeveer 60 centimeter van de muur staat. Wanneer je een Ronde Eettafel van 120 cm hebt kunnen er ongeveer 4 mensen aan zitten. Bij een Ronde Eettafel van 150 centimeter kunnen er ongeveer 6 mensen aan zitten. Hoe groter het tafelblad hoe meer gezelligheid er ontstaat. Zorg altijd wel dat er voldoende ruimte is rondom de Ronde Eettafel om de stoelen weer naar achter te kunnen schuiven. De Eettafel is al het middelpunt van de ruimte dus ook de Ronde Eettafel. Een variant op de Ronde Eettafel is de Uitschuifbare Ronde Eettafel. Wanneer je hem uitschuift veranderd je compacte ronde tafel in een ovale royale Eettafel.

Genieten aan je eettafel!

Eettafel.net

Eettafel | Eettafels Rond .3
Scroll naar top