Genieten in je huis!

En voila, zo verander je je salontafel in een eettafel

Vele mensen zijn weleens in deze situatie gekomen: je woont al een tijdje in je huis, misschien wel samen met je partner, of met een heel gezin, en je hebt op een avond met een glas wijn erbij een goed gesprek met je partner of het niet tijd wordt om eens te gaan zoeken naar een ander huis en eigenlijk te gaan verhuizen. Je partner is minder enthousiast over het voorstel, omdat je partner vindt dat jullie ook andere dingen aan het huis kunnen gaan doen, waardoor wonen in jullie huis weer als nieuw gaat voelen. En eigenlijk vind jij dit best een goed idee van je partner en dus besluiten jullie de inrichting van je huis te gaan restylen.

Eettafel | Blog En voila, zo verander je je salontafel in een eettafel

Hoe kun je je salontafel in een eettafel veranderen?

Misschien heeft deze situatie wel bij jou plaatsgevonden en ben je daarom op deze website beland om te kijken naar of je hier terecht kunt voor een geweldige eettafel. Want op deze pagina en op deze website focussen we ons graag wat betreft de restyling van de inrichting van jouw huis op het aanschaffen van een eettafel. Wij geloven namelijk dat eettafels erg bepalend en sfeer verhogend zijn als het gaat om de inrichting van je huis en dus is het heel erg belangrijk om een fijne eettafel te vinden waaromheen jullie met zijn allen kunnen zitten en waar jullie prachtige avonden kunnen beleven die als nieuw aan zullen gaan voelen.

De inrichting van je huis veranderen kan gemakkelijker zijn dan je denkt. Wat wij altijd aanraden en als tips meegeven aan onze klanten is het volgende: kijk eerst eens rond in je eigen huis. Zijn er meubelstukken die je weg wilt doen en zou je misschien nog iets anders met deze meubels kunnen doen als je besluit om deze niet meer in deze vorm in je huis te willen hebben? Laten we ons op deze pagina nu eens richten op de eettafel en de salontafel. Grote kans dat je beide tafels in je huis en dus in je woonkamer en in je keuken hebt staan. Wat vind je van de eettafel en wat is je mening over de salontafel in jouw woonkamer?

Transformeer je salontafel naar een geweldige eettafel

Ben je er al over uit? Grote kans dat je bijvoorbeeld je eettafel weg wilt doen en dat je deze wilt gaan verkopen. Maar je salontafel is nog wel erg mooi, maar niet echt meer geschikt als salontafel. Of: misschien wel, maar het is ook leuk om er eens iets anders mee te doen. Dus nu je jouw huis opnieuw gaat inrichten, kun je van jouw salontafel een mooie eettafel maken. Dit is best gemakkelijker dan je zou denken. Een salontafel is natuurlijk een lage tafel met smalle en korte tafelpoten. Je kunt ervoor kiezen om deze tafelpoten af te zagen of te demonteren van de salontafel. Dan houd je een tafelblad over waarvan je een prachtige eettafel kunt maken.

Eigenlijk is het zo simpel. Maar het is ook weer niet zo simpel. Omdat je natuurlijk wel deze kennis en vaardigheden moet hebben en je moet andere tafelpoten kopen die langer zijn en die je onder het tafelblad van de salontafel kunt bevestigen. Gelukkig staan er ook veel filmpjes op YouTube en artikelen op het internet waarin je kunt zien en lezen hoe je dit precies moet doen. Hierin wordt dan stap voor stap uitgelegd hoe je een salontafel gemakkelijk en snel kunt veranderen in een eettafel. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon een prachtige en nieuwe eettafel te kopen die je razendsnel in huis zult hebben via Eettafel.net.

Eettafel | Blog En voila, zo verander je je salontafel in een eettafel .2
Scroll naar top